• Single Event Page

  This is a single event page with sample content. This layout is suitable for most websites and types of business like gym, kindergarten, health or law related. Event hours component at the bottom of this page shows all instances of this single event. Build-in sidebar widgets shows upcoming events in the selected categories.

 • Despre noi

  – Youpiii House este un loc modern de joaca și de petreceri pentru copii cu vârste cuprinse între 1- 9 ani.

  – Amplasat într-o zonă centrală din București, pe Strada Dristorului, nr 69, sector 3, Youpiii House iși propune să cucerească inimile copiilor prin culorile vesele, jucăriile la modă și dotarile de ultimă generație din fiecare casuță tematică.

  – Atât fetițele, cât și băiețeii se vor putea juca de-a doctorii și pacienții in mini SPITALUL construit special pentru ei.

  – Pasionații de gătit iși vor putea exersa talentele culinare in BUCĂTĂRIA amenajată pentru aceștia.

  – Pe lângă bucătărie, micuții vor dispune și de MARKET de unde iși vor procura legume, fructe, alimente, etc.

  – Toți pasionații STAR WARS vor gasi la Youpiii House un templu dedicat acestui film.

  – Tot la Youpiii House baieții fara chef de joaca, dar cu chef de joc, se pot delecta cu o consolă PLAYSTATION cu o consola PlayStation cu 50 de jocuri, dar și karaoke.

  – Pentru fetițele cărora nu le place să găteasca in bucătărie, ci mai degrabă să “se gătească”, am amenajat special pentru ele un BEAUTY SALON de toată frumusețea. Are de toate! De la perie la pieptene, foehn, bigudiuri, peruci, la oglinzi, scaune, mese de lucru. Toate acestea, pentru fetițele cochete.

  – Dacă pe baieți nu i-am cucerit deja cu PlayStation sau Star Wars, poate îi înveselim cu ultimele jocuri LEGO.

  – După ce fetele au gătit si s-au gătit, iar baieții au jucat și s-au jucat, îi invitam să bea un ceai și să se relaxeze pe terasa casuței BARBIE.

  – Să nu uităm de părinți. Pentru ei am pregătit o mini cafenea unde pot servi mâncare si băuturi răcoritoare și de unde pot supraveghea atent copiii.

  -Desigur, la Youpiii House, copiii sunt supravegheați și animați de personal calificat.

 • © Youpiii House 2016