Stimați clienți,

Pentru Youpiii House protecția datelor dumneavoastră personale este foarte importantă.

Datele sunt colectate în scopul asigurării celor mai bune oferte pentru dumneavoastră și pentru a vă oferi cea mai bună experiență în relatia cu Youpiii House.

Datele sunt colectate doar pe baza consimțământului dumneavoastră în relația cu Youpiii House și conform cerințelor legale în vigoare.

Vă informăm că destinatarii datelor dvs. cu caracter personal sunt angajații subscrisei și că NU intenționăm transferarea acestor date către o altă companie. Datele vor fi stocate pe o perioadă determinată, atât timp cât dezvoltăm produse care sunt în sfera dvs. de interes, și vă informăm că aveți dreptul de a solicita accesul la acestea, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, precum si dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, precum și dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere, dacă considerați că drepturile dvs. au fost nerespectate. În situația în care vă veți retrage consimțământul, datele dvs. vor fi șterse din baza de date și nu veți mai primi informările noastre. Pentru a vă exercita aceste drepturi, ne puteți contacta printr-un e-mail la adresele menționate pe site.

În lipsa acordului dumneavoastră privind furnizarea datelor necesare, raporturile contractuale nu pot fi îndeplinite.